VCA CURSUS

opleidingen en verlengen

Rijnmond Haven Trainingen biedt verschillende VCA trainingen en vol VCA (leidinggevende) trainingen, als voorbereiding voor het examen. Ook voor verlengen, of ter voorbereiding daarop, kunt u bij ons terecht. Wij zijn bevoegd om examens af te nemen dus dat doen we vaak aansluitend.

VCA VOL opleiding intern Rijnmond Haven Training RHT

De VCA trainingen en vol VCA trainingen zijn mogelijk vanaf 6 personen bij u op locatie (incompany). Een groot voordeel daarvan is dat de cursisten niet hoeven te reizen en in hun eigen werkomgeving les krijgen. Het slagingspercentage is daarom vaak hoger. Wij zien het liefst groepen tot maximaal 12 cursisten. Doordat we opleiding geven aan dit soort kleine groepen kan de docent meer persoonlijke aandacht geven. Er is dan voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen.

Indien de ruimte geschikt is kunnen we na de trainingen meteen examens afnemen. Wij zijn daartoe bevoegd en krijgen medewerking van erkende examen bureaus.

Ook bieden wij de mogelijkheid om via een e-Learn programma de training of cursus te volgen. Wij adviseren u graag, neem contact met ons op voor een vrijblijvende opgave of om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contactpagina        E-learning  

 

VCA examen opleiding intern Rijnmond Haven Training RHT
VCA opleiding intern Rijnmond Haven Training RHT
VCA incompany opleiding Rijnmond Haven Training RHT
VCA incompany opleiden Rijnmond Haven Training RHT

Health Safety Environment

In-company courses

Training & retraining