Reachstacker en terminaltrekker

opleidingen, certificaat halen, herhalen

Veilig en verantwoord werken met een reachstacker en/of terminaltrekker. Rijnmond Haven Training biedt opleidingen voor de juiste bediening en het behalen van een reachstackercertificaat terminaltrekker certificaat. Dat doen we graag op uw locatie zodat we praktijksituaties meteen mee kunnen nemen in de lesstof.

Reachstacker opleiding intern Rijnmond Haven Training RHT

Bijkomende voordelen van incompany opleiden zijn dat uw personeel niet extra hoeft te reizen en dat ze in een vertrouwde omgeving met eigen materiaal getraind worden.

De reachstacker opleiding bestaat uit 1 dag theorie, afgesloten met een examen. Aansluitend zijn er 3 dagen praktijkopleiding waarbij onder leiding van een docent/instructeur geleerd wordt hoe met deze machine veilig en verantwoord moet worden gewerkt. In de praktijk komen onder andere het op de juiste wijze stapelen van de diverse containers (stacken) en het op vrachtwagenchassis plaatsen aan bod.

Veilig en verantwoord werken met een reachstacker of terminaltrekker begint bij Rijnmond Haven Training! Neem contact met ons op voor een vrijblijvens adviesgesprek en een kostenopgave.

 

Contactpagina  

 

De terminaltrekker opleiding bestaat uit 1 dag theorieles en 2 dagen praktijkles waarbij getraind wordt op het vervoeren van containers op de containerterminal. Aan bod komen onder andere het stacken, docken (voor laden/lossen), aan- en afkoppelen van het trailerchassis, verantwoord rijden op de terminal en het aan- en afkoppelen van goosenek of zwanenhals voor bijzonder transport. Let op, als er met de terminaltrekker over de open bare weg wordt gereden moet de chauffeur minimaal in het bezit zijn van een geldig T-rijbewijs. Ook die opleiding kan door Rijnmond Haven Training gegeven worden.

Cursus terminaltrekker intern certificaat Rijnmond Haven Training RHT

 

Reachstacker incompany cursus rijbewijs Rijnmond Haven Training RHT
Terminaltrekker opleiding incompany Rijnmond Haven Training RHT
Reachstacker terminaltrekker opleiding certificaat Rijnmond Haven Training RHT
Terminal trekker rijbewijs intern Rijnmond Haven Training RHT

Health Safety Environment

In-company courses

Training & retraining