MACHINIST AUTOLAADKRAAN

veilig werken met de autolaadkraan

Heeft u een diploma voor de autolaadkraan met hijsfunctie nodig? Dan bent u bij Rijnmond Haven Training aan het juiste adres. Sterker nog, wij komen graag naar uw adres. Met onze incompany opleidingsmethode geven we les op maat, met uw eigen materieel.

Autolaadkraan machinist cursus intern Rijnmond Haven Training RHT

Onze docent geeft in de ochtend theorieles over de kraan. Hoe ermee om te gaan, hoe het zit met keuring en welke wettelijke documenten aanwezig moeten zijn. In de praktijktraining 's middags leert de machinist om de autolaadkraan op de juiste wijze af te stempelen met stempelschoten en het hijsgereedschap te gebruiken. In totaal omvat deze training een complete dag van 8 uur.

Voor de opleiding TCVT autolaadkraan (minimaal met een 32 ton meter kraan) is 5 dagen theorieles nodig. Onder andere het berekenen van hijshoeken (en de daarbij optredende krachten), bodemdruk, Clikmeldingen en wet- en regelgeving komen daarbij aan de orde. Ook de verschillende hijsgereedschappen, keuren en kraanboek certificaten komen aan bod. In de praktijkles gaan we de auto opstellen op de juiste plaats en de werkplek markeren en afzetten. Daarna volgen diverse oefeningen met de kraan zoals omschreven in het examen TCVT. Afsluitend wordt het examen afgenomen.

 

Contactpagina        E-learning  

 

Stempelen autolaadkraan Rijnmond Haven Training RHT
Autolaadkraan machinist incompany Rijnmond Haven Training RHT
Autolaadkraan opleiding intern Rijnmond Haven Training RHT
Autolaadkraan incompany opleiding Rijnmond Haven Training RHT

Health Safety Environment

In-company courses

Training & retraining