Lading zekeren, lashing & securing

opleiding vastzetten en zekeren van lading

Voor het (zeewaardig) vastzetten van lading gelden strikte normen en eisen. Dat is van cruciaal belang voor het veilig transporteren van goederen. Uitgebreide kennis van materialen en technieken zijn nodig voor het op de juiste manier zekeren van lading. Rijnmond Haven Training is ervaren en gespecialiseerd.

Lading zekeren incompany opleiding Rijnmond Haven Training RHT

Afhankelijk van de inzet wordt een opleiding op maat geboden. Deze opleidingen bestaan uit een deel theorie en veel praktijkles met aansluitend een examen.

Alle aspecten van het (zeewaardig) lading vastzetten worden behandeld: de consequenties van het niet goed laden, verantwoordelijkheden, krachten (tabellen), methoden en principes van lading zekeren en uiteraard het gebruik van spanbanden, kettingen, blokken en wrijvingsmateriaal.

Aanvullend kan worden geleerd om veilig te werken met spijkerpistool en motorkettingzaag. Na de theorie gaan cursisten met een mentor in de praktijk verder, gevolgd door een examen.

Wij lichten de mogelijkheden voor uw bedrijf graag toe in een adviesgesprek. Daarna kunnen we zorgen voor een kostenopgave.

 

Contactpagina  

 

Lading zekeren opleiding intern Rijnmond Haven Training RHT
Lashing securing opleiding intern Rijnmond Haven Training RHT
Landing zekeren cursus Rijnmond Haven Training RHT
Lading zekeren cursus intern Rijnmond Haven Training RHT

Health Safety Environment

In-company courses

Training & retraining