HEFTRUCK EN VERREIKER

opleidingen, certificaat halen, herhalen

Bij voorkeur geven we deze theorie- en praktijkopleidingen voor het behalen van heftruckcertificaat of verreikercertificaat op uw locatie (incompany). Zo zijn de cursisten in een vertrouwde omgeving en kunnen we specifieke situaties in uw bedrijf meenemen in de training.

Heftruck certificaat halen incompany Rijnmond Haven Training RHT

Maar we kunnen deze opleidingen ook op onze eigen locatie geven. Ze bestaan altijd uit een theorie- en praktijkgedeelte. Ook komt een stukje dagelijks onderhoud aan bod, voor het behoud van de machines. Afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden kunnen deze opleidingen één dag tot meerdere dagen in beslag nemen. We beoordelen dat graag voor u tijdens een adviesgesprek.

Let op dat de heftruckopleiding anders is dan de verreikeropleiding. De machines worden ingezet voor andere doeleinden en verschillen in constructie en bediening.

Het herhalen (hercertificeren) doen wij met een competentiebeoordeling waarbij wij in één uur heftruckchauffeurs beoordelen in de praktijk. Hiervan is het voordeel dat zowel de chauffeur als de machine niet te lang uit de productie is.

Veilig en verantwoord werken met een heftruck of verreiker begint bij Rijnmond Haven Training! Neem contact met ons op voor een vrijblijvens adviesgesprek en een kostenopgave.

 

Contactpagina  

 

Verreiker certificaat halen interne opleiding Rijnmond Haven Training RHT
Zijlader heftruck cursus intern Rijnmond Haven Training RHT
Verreiker manitou opleiding intern Rijnmond Haven Training RHT
Heftruck interne opleiding Rijnmond Haven Training RHT

Health Safety Environment

In-company courses

Training & retraining