CODE 95 HALEN

opleidingen en verlengen

Rijnmond Haven Training verzorgt deze opleiding voor beroepschauffeurs (vrachtauto en bus). Om beroepsmatig te mogen blijven rijden moeten deze chauffeurs iedere vijf jaar de code 95 verlengen. Voor alle beroepchauffeurs opleidingen kunt u, ter voorbereiding op de examens en toetsen, bij ons terecht.

Code 95 interne opleiding Rijnmond Haven Training RHT

Code 95 training is noodzakelijk en verplicht om de kennis van u chauffeurs optimaal te houden. Rijnmond Haven Trainingen verzorgt opleiding en nascholing, bekijkt de situaties waarin de chauffeurs worden blootgesteld en gaat daar graag praktijkgericht wat dieper op in. Zo geven we als service een stukje maatwerk aan deze verplichte code.

Aanvullend verzorgen wij graag aanvullende opleidingen zoals Het Nieuwe Rijden, rijoptimalisatie heftruck, autolaadkraan, schadepreventie, ADR tank en stukgoed basis schade preventie en nog veel meer.

Ook bieden wij de mogelijkheid om via een e-Learn programma de opleiding of herhaling te volgen. Wij adviseren u graag, neem contact met ons op voor een vrijblijvende opgave of om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contactpagina        E-learning  

 

Heftruck certificaat halen intern Rijnmond Haven Training RHT
Hoogwerker certificaat halen intern Rijnmond Haven Training RHT
Lading zekeren opleiding intern Rijnmond Haven Training RHT
Stempelen autolaadkraan Rijnmond Haven Training RHT

Health Safety Environment

In-company courses

Training & retraining