BHV TRAINING

verplicht voor bedrijven

Rijnmond Haven Trainingen biedt verschillende BHV trainingen en herhaling, als voorbereiding voor het examen. Wij spelen in op de situatie in uw bedrijf en werken zo met uw eigen materiaal. Dat is vertrouwd en opleiden op maat.

BHV cursus intern incompany Rijnmond Haven Training RHT

Incompany BHV kan al vanaf 6 personen bij u in het bedrijf (incompany). Onze zeer ervaren docenten zorgen er voor dat uw medewerkers in hun eigen vertrouwde werkomgeving getraind worden. Het voordeel hiervan is dat er getraind kan worden met eigen materiaal en we spelen zo in op praktijksituaties die kunnen voorkomen in uw bedrijf, bijvoorbeeld bij brand en ontruiming.

Onze docent werken verder met oefenmateriaal dat ze zelf meenemen: oefenpoppen voor reanimatie, verbandmiddelen (EHBO) en brandblusmiddelen. Ook kan een lotus slachtoffer worden ingezet voor een realistische ervaring.

Ook bieden wij de mogelijkheid om via een e-Learn programma de training of cursus te volgen. Wij adviseren u graag, neem contact met ons op voor een vrijblijvende opgave of om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contactpagina        E-learning  

 

VCA interne opleiding Rijnmond Haven Training RHT
BHV training herhaling Rijnmond Haven Training RHT
VCA opleiding intern Rijnmond Haven Training RHT
VCA examen opleiding intern Rijnmond Haven Training RHT

Health Safety Environment

In-company courses

Training & retraining